Thijs van Aken

Thijs van Aken

Schrijver

Thijs is een veelgevraagde voice-over/ stemacteur. Hij heeft talloze rollen ingesproken in diverse tekenfilms, -series en games, waaronder Doug in de film Up, Daffy Duck in de The Looney Tunes Show, Mort in de series Pinguins of Madagascar en Koning Julien en Zonnebeertje in de Troetelbeertjes. Ook heeft hij als voice-over vele commercials en bedrijfsfilms ingesproken. Daarnaast speelde hij als acteur in musicals en vele tv commercials.
Meer informatie over hem op zijn site www.thijsvanaken.nl

Erik Butter

Erik Butter

Illustrator

Erik’s animaties en tekeningen zijn te herkennen aan zijn cartooneske tekenstijl en gevoel voor absurde, droge humor. Hij houdt er van om emoties en gezichtsuitdrukkingen uit te vergroten en te overdrijven. Erik maakte onder andere animaties en illustraties voor de NTR, Ernst, Bobbie en de rest en in 2016 voor de KRO-NCRVserie Pettenpret geproduceerd door Illuster.
Meer informatie over hem op zijn site: www.smeerik.com

Ewout Eggink

Ewout Eggink

Schrijver

Ewout is een veelgevraagd stemacteur voor tekenfilms, tv-series, games en commercials. Hij heeft een groot aantal rollen ingesproken waaronder die van Francesco Bernouli in CARS II, muis Tetter in Bruine Beer in het Blauwe huis, Inspecteur Gadget in Inspector Gadget en Uli in Puss in Boots. Speelt in seizoen 12 van SpangaS de rol van Ries Baltus. Ewout schrijft graag. Hij bewerkt toneelteksten en schrijft gedichten.
Meer informatie over hem op zijn site: www.viadellarte.nl

Thijs van Aken

Thijs van Aken

Schrijver

www.thijsvanaken.nl

Erik Butter

Erik Butter

Illustrator

www.smeerik.com

Ewout Eggink

Ewout Eggink

Schrijver

www.viadellarte.nl