dj

Luisterboeken

Klik hier voor een fragment uit het luisterboek van ‘De Avonturen van Knetter en Spetter deel 1’ of het luisterfragment van ‘De Avonturen van Knetter en Spetter deel 2’ . Natuurlijk ingesproken door Thijs van Aken en Ewout Eggink. Als je het luisterboek helemaal wilt horen, koop dan één van de boeken want dan krijg je het luisterboek er GRATIS bij. Wil je het luisterboek zonder het boek? Dat kan natuurlijk ook, maar dan kost het € 6,95. Na betaling krijg je via email een link toegestuurd waarmee je het luisterboek kunt downloaden op je telefoon, tablet of computer. Klik hier voor een fragment uit Knetter en Spetter
en de Bochelboktorren. Verschijnt (voorlopig) niet als boek. Wil je
het hele verhaal horen dan is het te koop via deze site voor € 4,95.
Ook als downloadable MP3.

Ewout-en-Thijs-lezen-voor

Thijs & Ewout lezen voor

Wil jij dat Thijs en Ewout komen voorlezen, met alle stemmen van alle karakters? Dat kan. Stuur ons een email of bel ons op. We komen naar scholen, theaters, bibliotheken, huiskamers, feestjes, kinderboerderijen, dierentuinen, luchtkastelen, planeten, noem maar op. Als we boeken kunnen verkopen doen we het voor niks. Als dat niet zo is vragen we er een bedrag voor. Komt goed!

maped_kleurpotloden_driekant_schrijfvriend_183212-_1

Kleurplaat

Erik Butter heeft de illustraties van ‘De Avonturen van Knetter en Spetter deel 1 en 2’ gemaakt. Maar bij een aantal tekeningen is hij de kleuren vergeten! Hier kun je dat zien. Kleur jij ze in? Je kunt ze downloaden dan kun je ze ook makkelijk thuis uitprinten. Veel plezier ermee!

tekeningkopie

Teken Knetter & Spetter zelf

Erik heeft een fantastisch voorbeeld gemaakt waarin hij je in zeven stappen laat zien hoe je Knetter en Spetter zelf kunt tekenen. Kijk er goed naar en teken Knetter en Spetter zelf. Klik hier.