2 september 2019 Ewout Eggink

De avonturen van Knetter en Spetter DEEL 2

Met heel veel plezier hebben stemacteurs Ewout Eggink en Thijs van Aken gewerkt aan het leukste kinderboek van het jaar dat geschikt is voor kinderen van 6 jaar t/m 11 jaar. Een boek als een tekenfilm ! (Lees en voorleesboek groep 3, voorleesboek groep 4, voorleesboek groep 5, voorleesboek groep 6 en voorleesboek groep 7). “De avonturen van Knetter en Spetter Deel 2” is een fantastisch voorleesboek en is ook uitgebracht als luisterboek. Het luisterboek wordt gratis toegestuurd bij aanschaf van het kinderboek. Het boek bevat prachtige en tot de verbeelding sprekende illustraties, getekend door Erik Butter. In schitterende heldere kleuren. Erik tekent echt in een tekenfilm stijl. Je kunt het boek in alle boekwinkels kopen maar ook via alle bekende online kanalen en op deze site www.knetterenspetter.nl Het kinderboek bundelt vier verhalen die allemaal gaan over twee ondeugende, grappige en handige broers. Knetter en Spetter. Ze wonen in een bos waar ze schitterende en spannende avonturen beleven. Zo komen Knetter en Spetter terecht in een modderklodder waar ze de schrik van hun leven krijgen. Door de bloemen van de pigmentvretertjes kunnen ze de toppen van de bomen aanraken en verwonden ze zich bijna aan spijkerplanten. Ook bieden de broertjes onderdak aan twee hele lieve meisjes Wiege en Warre, die op de vlucht zijn voor de Witte Kuifvogel. Naast het schrijven zijn de schrijvers ook regelmatig te vinden op scholen, schrijvers in de klas, in bibliotheken en boekwinkels om kinderen voor te lezen. Na deel 1 (2017) verschijnt deel 2 op 19 september 2019.

De Avonturen van Knetter en Spetter, deel 2
Geschreven en Ingesproken door: Thijs van Aken en Ewout Eggink
Omslagontwerp en illustraties: Erik Butter
Vormgeving binnenwerk: Margriet Kats
Redactie: Hilde de Mildt
Agent/ impresario: Dorine Holman
Commissionair: Huub van Aalst
Mixage luisterboek: Arwin Bakker
Website: TimenKim
Gedrukt door: Printquest

© Uitgeverij Eggink & Van Aken